MR. SUSHI EXPRESS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 230 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi Express. Meer weten? Ontdek meer

22 dec 2023 om 8:41 Eten was echt superslecht. Rijst plakkerig en smaakte oud. Tevens niet hele bestelling geleverd. Flinke diarree aanvallen gehad na het eten. Hoop dat ik geen voedselvergiftiging heb
21 dec 2023 om 11:33 Zag er netjes uit. Sushi was lekker.
17 dec 2023 om 22:42 Anderhalf uur gewacht op mijn eten 40 euro betaald eten Was erg armoedig
17 dec 2023 om 9:39 Ik heb niks ontvangen
29 nov 2023 om 17:45 Heerlijke en rijkgevulde pokebowls mogen ontvangen. Wij hebben genoten! Vriendelijke bezorger.
28 nov 2023 om 13:43 Duurde minder lang dan verwacht, en eigenaar belde vriendelijk dat ze geen gember meer hadden, bood ons in plaats daarvan een hele portie gyoza aan. Bezorger was ook vriendelijk. Eten was niet heel vers maar wel prima
24 nov 2023 om 23:31 Had om 16:50u besteld dat ik het om 18:30u wilde hebben, kwam na 4x bellen om 19:15u (1e wel bereikbaar, 3x gebeld zonder gehoor)
23 nov 2023 om 15:08 The salmon (nigiri) that we received had clearly gone bad with a terrible smell. I had to throw it away. And they didn’t take responsibility.
18 nov 2023 om 13:25 Ik heb hier zeker 4 keer besteld afgelopen tijd en ik niet meer zeggen dat het de beste sushi is die ik in tijden heb gegeten :)
13 nov 2023 om 18:26 1,5 uur gewacht op mijn bestelling, incompleet, ze zijn niet te bereiken en er zat rauwe avocado in de sushi. De kip in de sushi was droog.
11 nov 2023 om 22:54 Heb je even... zon 2,5u moeten wachten! Incomplete bestelling. Bepaalde sushi's vervangen door andere dat niet was aangegeven. Rauwe avocado. Sushi die we kregen was matig. Nooit meer bestellen!
1 nov 2023 om 8:51 sushi was lekker alleen veel te laat